LOGIC/IQ thinking‏

This puzzle is called Lateral Thinking . . .
Just Check This Out ! ! !!






Scroll down slowly and be honest to yourself.






Think like a wizard . . .










man
1. ------------
board










Ans. = man overboard







Okay, let's see if you've got the hang of it.











stand
2. ------------
i














Ans. = I understand










OK . . .





Got the drift ?








Let's try a few now and see





how you fare ?








3. /r/e/a/d/i/n/ g/














Ans. = reading between the lines












4. r
road
a
d










Ans. = cross road









Not having a good day now, are you ?






Redeem yourself.






5. cycle
cycle
cycle













Ans. = tricycle









Not easy to figure out ha!





0
6. ------------
M.D.
Ph.D.













Ans. = two degrees below zero





C'mon give it a little thought ! !






knee
7. ------------
light













Ans. = neon light





( knee - on - light )










U can prove u r smart by getting this one.










ground
8. ------------ ---
feet feet feet feet feet feet















Ans. = six feet underground





Oh no, not again ! !





9. he's X himself













Ans. = he's by himself





Now u messing up big time.






10. ecnalg













Ans. = backward glance









Not even close ! !






11. death ..... life













Ans. = life after death









Okay last chance ............ ......







12. THINK














Ans. = think big ! !






And the last one is real fundoo - - -










13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. .














Ans. = long time no 'C'



----------------------------------------------------------

Have a nice day.

Comments

Popular posts from this blog