Mengenal peribadi diri anda...


"Cara ini sudah dicuba dan kebenarannya sudah terbukti. Pilihan anda menunjukkan keperibadian anda. Anggap diri anda saat ini sedang memasuki sebuah rumah kecil di tepi sungai di tengah hutan tebal. Setelah Anda buka pintunya dan masuk, didalamnya terdapat:

7 tempat tidur kecil di sebelah kanan di sebelah kiri, terdapat meja makan yang dikelilingi 7 kerusi kecil. Di tengah-tengah meja terdapat sebuah bekas dengan 6 macam buah. Buah-buahan tersebut terdiri daripada:

a. epal
b. pisang
c. jeruk
d. mangga
e. rambutan
f. papaya

Buah manakah yang akan anda pilih? Pilihan anda akan menunjukkan sifat-sifat peribadi anda! Berfikirlah dengan berhati-hati.Ini dia jawapannya.. .
a. jika anda pilih epal: bererti Anda adalah orang yang suka makan epalb. jika anda pilih pisang: bererti Anda adalah orang yang suka makan pisangc. jika anda pilih jeruk: bererti Anda adalah orang yang suka makan jerukd. jika anda pilih mangga: bererti Anda adalah orang yang suka makan manggae. jika anda pilih rambutan: bererti Anda adalah orang yang suka makan
rambutanf. Jika anda pilih papaya: bererti Anda adalah orang yang suka makan papayaaderke...hehehehheh ......hehehee. .. tipah tertipu .
hehehee..tak kan nak kena sorang pi le hantaq kat org lain.....hehehehe

Comments

Popular posts from this blog

Sedekah yg pahalanya terus mengalir