Posts

Showing posts from August 19, 2007

Cuti2 Mukah.

Day 1
Been to Mukah for a family trip. from sunday till wednesday. kepak and ruyuk. hehehe. sik tauk cney my sis letak camera. mun ada kelak engkah gambar. ari minggu berangkat jam 4am ok! my parents overexcited nak ke mukah. biasalah my bapak sik sabar2 nak datang mukah. hehehe... jam 5 singgah semayang subuh di serian. jaik jeraya kat serian to sri aman. tapi sik banyak lah. dalam jam lapan datang sri aman. breakfast. yummy. sayang air kopi o peng kosong aku macam air mata... cair pokkk... sambung gik perjalanan. datang ke sibu around 12noon terus makan tengahari kat sibu jaya. hehehe. my mum asked ada tempat makan halal kah kat sibu jaya. sabar jak lahh.. kak makan terus ke mukah. adoi azabnya jeraya ke mukah. jaik jeraya kat ladang kelapa sawit. sabar jak lah banyak2. datang ke mukah dalam jam 2pm. sik payah nunggu ferry anymore. cepat lah.. jamatan kacak tapi nampak macam dah nak buruk. macam mana itu. terus ke rumah my father pun adik bongsu. usu seniah. best nya dapat makan ikan…